13.jpg

Contactpersonen

SKONENVAARDER, Reeveweg 2,
Postbus 309, 8260 AH Kampen
Tel. 038-3325962

Bestuur
Everard Bos (ad interim voorzitter / 06-15874098)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thijs Bont (waarnemend voorzitter / 06-18559865)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Erna van der Kant (algemeen lid, ad interim secretaris)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Trijntje Faber (algemeen lid, ad interim secretaris)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="line-height: 18px; text-decoration: underline; color: #57cfff;">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Gert-Jan van der Gulik (penningmeester)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
*Facturen s.v.p. per e-mail indienen bij de penningmeester
PR
Sjoerd-Jan Faber / Arjan Kroes  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ledenadministratie
Willeke Schrijer-Klappe  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
*Het inschrijfformulier kan digitaal verstuurd worden naar bovenstaand e-mailadres of
 per post naar: Skonenvaarder, Postbus 309, 8260 AH Kampen  
Beheer clubaccommodatie
Thijs Bont (reserveren)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">
Wedstrijdcommissie
Everard Bos
Henk Kattenberg
Albart Flier
Toercommissie
Wim T. Lammerts (06-29567026)
Luurt Gorter
Groepslessen kanovaren/Jeugd in Beweging
Trijntje Faber  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Website
Arjan Kroes (wedstrijdartikelen en foto's)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jolanda Mulder (artikelen, uitslagen en agenda)  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Algemene informatie & Contactadres
Erna van der Kant  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." style="line-height: 18px;">
Vertrouwenscontactpersoon
Harro Brinkman (038-3328694)  

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7