13.jpg

Internationale Hanzeregatta en idem NK Langebaan - update 17/4

KAMPEN - Ze lijken als stipjes verstild op het nu nog stille Drontermeer - boven/midden op de foto. Niets is minder waar. Door weer en wind traint de harde kern van de wedstrijdvaarders Skonenvaarder ook voor de komende Hanzeregatta in Kampen. Dit jaar de 14e editie en deels in nieuwe vorm; "Nederlands Kampioenschap Langebaan met internationale deelname", waarbij geldt, dat de eerstkomende met een Nederlandse licentie, Kampioen van Nederland is. De bijwedstrijden waaraan verbonden de felbegeerde wisselbeker Hanzebokaal en geldprijzen waren al opengesteld voor buitenlandse deelname.

Elk jaar biedt het programma twee spannende toernooien; de Kortebaan sprint 200 en 500 meter (Olympische afstanden) en de Langebaan 1000, 3000 en 5000 meter.

Door de verwachte internationale deelname zal het tijdens het boeien nog spectaculairder worden. Het boeien vergt een speciale techniek; de Nederlandse (jonge) vaarders, ook uit Kampen,  konden zich hierop tijdens de winterperiode trainen > 

Lees meer: Internationale Hanzeregatta en idem NK Langebaan - update 17/4

Sponsors

Sponsor ons gratis door online te winkelen via SponsorKliks

 

Komende Evenementen

Twitter Feeds

KVSkonenvaarder Bericht: Vijf Kanosprinters van Skonenvaarder door Watersportverbond afgevaardigd naar WK Junior/U23 in Roemenië.
KVSkonenvaarder Een ploeg uit @KVSkonenvaarder verkende de BYpass e.o.en bericht over kansen maar ook bedreigingen https://t.co/2LK1TAE3R7