zz-4K toertocht

8e Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker 2020

Met Hemelvaart 2020 organiseert Kv Skonenvaarder voor de achtste keer de Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker. Deze 4-daagse kano trektocht gaat over groot en klein vaarwater met een lengte van totaal ca. 100km. De gezamenlijke start is op donderdag 21 mei. Iedereen is op de woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, van harte welkom bij Kv Skonenvaarder te Kampen. Het terrein wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein. Die avond is er tevens een informatiebijeenkomst over de tocht. Natuurlijk is de bar dan geopend.

De tocht gaat over Drontermeer, Vossemeer, Reevediep, Ketelmeer, Zwartemeer, Kadoelermeer, Vollenhovermeer, Zwartewater, door Natuurpark De Wieden en Weerribben, over de IJssel en door de delta. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder groot en klein vaarwater. De deelnemers nemen de bagage zelf in de kano mee. Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt sterk aanbevolen.

Inschrijving daarvoor kan op de woensdagavond. Deelname voor leden van WSV, TKBN of PP bedraagt €40,-. Niet-leden betalen €50,- (excl. maaltijd). Dat is dan inclusief 4x kamperen. Betalen op  NL04INGB0007325194 t.n.v. Skonenvaarder o.v.v. naam en lidnummer. Aanmelden kan tot 10 mei op toertocht4k@hotmail.com

Ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving. Ongeveer een week voor de start ontvangen de deelnemers uitgebreide informatie over de route en over horeca, winkels, campings en bezienswaardigheden op en bij de route.

Kv Skonenvaarder maakt van deze editie weer een leuke happening. Jij komt toch ook?

Els Mondt en Wim T. Lammerts