Corona update

Beste sporters

Het is 18 april. Dit is de laatste dag dat er een volgbootje zou zijn tijdens de reguliere trainingen. Een voorziening om omgeslagen kanovaarders snel naar de kant te brengen en onder de douche te zetten tegen onderkoeling. Nu het water warmer wordt en buitentemperatuur toeneemt, is een volgbootje niet meer nodig, en een warme douche dus ook niet.

In deze Coronatijd hebben we voor de veiligheid de kleedkamers open gehouden om een warme douche te kunnen bieden bij calamiteit. Maar aangezien dat risico er niet meer is, is het ook niet nodig de douche open te houden. Daarom is per vanavond18 april besloten de kleedkamers op de vereniging te sluiten. We ruilen de ene veiligheid in voor de andere: geen contacten meer in een kleine bedompte ruimte dus minder kans op verspreiding van het Corona virus.

Dit betekent dat je kunt blijven kanoën, maar omkleden en douchen in de kleedkamer kan niet meer. En omdat de douches voorlopig stil staan, is douchen tot nader order verboden i.v.m. kans op Legionella besmetting. Als alles weer open mag zullen we de leidingen spoelen met heet water, waarna de douche weer veilig is te gebruiken.

Net als vorige keer volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus en de adviezen van de overheid op de voet en zullen het beleid zo nodig aanpassen.

Het bestuur van Skonenvaarder.

Eén antwoord op “Corona update”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *