Uitnodiging ALV 17 juni

Beste Allen,

Het bestuur wil hierbij alle leden en ouders en verzorgers van jeugdleden uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering.

Door de Corona maatregelen kon in maart de ALV geen doorgang vinden maar nu de maatregelen enigszins versoepelt zijn, willen we de ALV op woensdagavond 17 juni houden in de buitenlucht. Op die manier kunnen we de 1,5 meter afstand houden. Het bestuur realiseert zich dat het geen ideale situatie is maar in de kantine is de 1,5 meter afstand voor de ALV zeker niet haalbaar en ook voor langere tijd niet haalbaar.

Afhankelijk van de weersomstandigheden kan het ook zijn dat we op het laatste moment moeten annuleren. We zullen dan 2 dagen van te voren een bericht uitdoen.  Op het water moeten we ons kleden naar de weersomstandigheden en dat zal op 17 juni ook voor de ALV gelden.

De kantine en kleedkamer zijn en blijven gesloten maar toilet is wel open. 

In de bijlage de agenda.  Het verslag van vorig jaar en de presentatie van cijfers over 2019 zullen op de avond gepresenteerd worden. Dit heeft ook te maken met een stuk vertrouwelijkheid dat wij deze niet  vooraf mailen.

Hierbij wil ik iedereen attenderen dat we overheidsmaatregelen zoals de 1,5 m afstand ook tijdens de ALV moeten en willen naleven.

Met vriendelijke groet,

Trijntje Faber, Secretaris

2 antwoorden op “Uitnodiging ALV 17 juni”

 1. Beste kanovriend(in) die dit leest,
  Is het jou ook opgevallen dat het bestuur dreigt te worden geminimaliseerd? 4 van 5 !
  Dat kan toch niet waar zijn in een tijd dat de ingrijpendste besluiten sinds 1982 moeten worden genomen? Dat vereist een volwaardig bestuur, gedragen door alle leden!
  Dringende oproep: zou jij niet ook eens …… ?
  Laat je uitdagen, je staat er nooit alleen voor.
  En durf er te zijn op 17 juni!

 2. Beste kanovrienden en vriendinnen van SKV,
  Jullie komen toch ook op 17 juni?
  Maar ….. hebben jullie gelezen dat 4 van 5 bestuursleden aftreden? Niet uit onvrede, maar omdat ook anderen …… vul maar in. Juist in deze tijd, waar zeer ingrijpende besluiten moeten worden genomen hebben we een volwaardig bestuur nodig, met draagvlak bij alle leden!!
  Dus …… wordt het niet eens tijd dat jij, oud of jong, net lid of veteraan, ook eens je aanmeldt? Ook al doe je “toch ook al” vrijwilligerswerk?
  Heb het lef, laat je uitdagen! Je staat er nooit alleen voor; o.a. deze veteraan wil je best steunen.
  (Je mag mij bellen 06-18559865 of mailen (thijsbont@outlook.com) voor info of om je aan te melden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *