Update Kantinegebruik ná 29 september

Kantinegebruik na 29 september

Door de nieuwe maatregelen die de regering op maandag, 28 september afkondigde, moet onze kantine de komende drie weken sluiten.

Kantine

Dat betekent dat de kantine op zaterdag 3, 10 en 17 oktober in ieder geval gesloten zal zijn.

Welke maatregelen na deze drie weken komen, is afwachten. We horen dan onge­twij­feld weer opnieuw van de regering en kunnen dan pas bepalen hoe we verder kunnen gaan. Maar voor nú staat de kantine dus even in de wachtstand.

Varen en trainen

Voor het varen en trainen , dit kan volgens de nieuwe regels gelukkig doorgaan, zoals we al deden. Daar komt dus géén verandering in.

En als je na het varen toch wat wilt drinken, kun je natuurlijk zelf in een thermoskan koffie of thee meenemen of een flesje fris. Met inachtneming van de algemene regels, zoals de 1,5 meter afstand kun je die gewoon nuttigen, maar dan wel buiten.

Kleedkamers en douches

Voor het gebruik van de kleedkamer en douches verandert er ook niets. Wat vanaf 1 september geldt, blijft zo. Dus:

  • Kleedkamer en douches zijn open voor de jongere leden tot en met 17 jaar. 
  • Ben je 18 jaar of ouder dan kun je altijd het beste thuis douchen en je thuis of ergens op het terrein omkleden. Dat staat voorop.

Maar als na de trainingen van de jongere leden de kleedkamers en douches leeg zijn, dan kun je die ook gebruiken tot maximaal 3 personen tegelijk, die 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ben je de vierde? Dan wacht je dus even je beurt af.

Verder

En natuurlijk blijft gelden, wat steeds overal regel is:

Blijf thuis bij klachten

Hoest en nies in je elleboog

Houd 1,5 meter afstand

Was voortdurend je handen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *