4K 2024

Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker 2024

Met Hemelvaart 2024 organiseert Kanovereniging Skonenvaarder voor de tiende keer de
Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker. Deze 4-daagse kano trektocht gaat over groot en klein vaarwater met een lengte van totaal ca. 100km.
De gezamenlijke start is op donderdag 9 mei.

Iedereen is op de woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, van harte welkom bij Skonenvaarder te Kampen. Het terrein wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein. Die avond zal uitgebreide informatie over de tocht worden gegeven. Natuurlijk is de kantine dan geopend.
Iedereen is van harte uitgenodigd dit spektakel mee te maken.

De tocht gaat over de Randmeren, het Zwartewater, door Natuurpark De Wieden en Weerribben en door de IJsseldelta. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder mooi groot en klein vaarwater. Door mooie natuur, langs mooie stadjes en dorpen, over plassen, meren, slootjes en rivieren.
Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt aanbevolen. Je bagage neem jezelf mee in de boot.
Als je al enthousiast geworden bent, wacht dan niet te lang en geef je op, want vol=vol.

Deelname voor leden van TKBN, WSV of Peddelpraat bedraagt €50,-. Voor niet-leden € 60,- Dat is inclusief kamperen. Betalen op NL04INGB0007325194 t.n.v. Skonenvaarder o.v.v. 4K, naam, club en bondsnummer.
Aanmelden kan tot 28 april op toertocht4k@hotmail.com

Ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving. Ongeveer een week voor de start ontvangen de deelnemers uitgebreide schriftelijke informatie over de route en over horeca, winkels, campings en bezienswaardigheden op en bij de route.

We maken ook van deze tiende editie weer een leuke happening. Kom ook en doe mee.

Organisatie 4K

Start van de Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker in 2023.