Samen trainen

Zaterdagmiddag kwart voor 2 op de club om gezamenlijk met de rest van de groep boten te pakken voor het varen, wat wordt het dit keer .. een 1 persoons, 2 persoons of zelfs 4 persoons boot. Het is elke keer weer spannend wat de trainer bedenkt.

Als alles klaar ligt snel omkleden en dan gezamenlijk met de rest van de groep inzwaaien en horen wat de training voor vandaag wordt. Als iedereen warm is gedraaid gauw de boot in. Dan lekker een uur afzien op het water. In de winter natuurlijk met een motorbootje erbij voor de veiligheid. Na het trainen lekker douchen of eerst lekker zwemmen in de zomer. Dan gauw de boten op ruimen om nog even lekker met ze allen in de kantine te zitten in de loungehoek met wat te drinken. Om daarna weer net als de heenweg gezamenlijk naar Kampen te fietsen.

Dit is hoe een trainingsmiddag bij ons ongeveer loopt. Nieuwsgierig? Kom dan gauw een keer langs om het zelf uit te proberen en misschien zelfs wel mee te doen aan wedstrijden, zoals bijvoorbeeld onze eigen wedstrijd de Hanzeregatta.

We zien je graag op zaterdagmiddag of woensdagavond om 18:45u!!