Vaarkalender 2021

Het is een erg gevarieerde kalender met tochten in heel andere regio’s dan we gewend zijn. Tochten voor de ervaren vaarder en zeker ook voor de beginner. Voor de crack en voor de genieter. Op groot en ook op het kleine water. Ook wordt er op verzoek weer op de zondag gevaren en dus is er voor iedereen keus genoeg.

Hierdoor vraag ik ook nog even aandacht voor de onkostenregeling. Deelnemers betalen 7ct/km, chauffeurs krijgen 20ct/km, met trailer 25ct/km en met C10 trailer 35ct/km. Overschotten naar de penningmeester gaan en tekorten op de reiskosten kunnen worden gedeclareerd. Dit maakt het mogelijk de kostenvergoedingen vooraf aan de tocht te bepalen en dat is prettig.

Maak gebruik van het Tochtplan formulier en de Intekenlijst. Zorg ervoor dat jouw tocht vermeld wordt op de site en in ons clubblad. Houd de deadline voor de komende Logboeken daarom goed in de gaten.

Waar we gaan varen in 2021 kun je hieronder zien in de kalender. We rekenen op je deelname aan zo veel mogelijk aangeboden tochten. Tenslotte doen de organisatoren er alles aan om jullie een mooi programma aan te bieden. Kijk daarbij wel even of je vaardig genoeg bent om mee te gaan. Bij twijfel kun je de organisatoren even vragen.
Het is vanzelfsprekend leuk om van elke tocht een verslagje te hebben voor het Logboek. Dan kunnen de thuisblijvers toch nog meegenieten en wellicht ook nog enthousiast worden om eens mee te gaan. 
Wil je leren hoe je een tocht moet plannen, loop dan mee met iemand die meer ervaren is. Benader het organiserende lid en vraag of je kunt helpen of benader de Toercommissie. Dan weet je ook hoe het Tochtplanformulier werkt en hoe je een tocht aankondigt in het Logboek, op de Site en natuurlijk op het bord in de hal.

De Toercommissie

DatumOrganisatieLocatieTochtLengte
 20 maart Els Mondt Rottige Meenthe kouwe poten lang
10 aprilWim Lammerts / Trijntje FaberBelt Schutslootopeningstocht
afgelast
afgelast
 1 meiPeter Stoel / Trijntje Faber HasseluneHase lang
13 t/m 16 meiWim Lammerts/Els MondtIJseldelta/Weerribben/Wieden4Klang
 12 juniLuurt GorterAlmere Stadstochtmiddel
3 juliKees Duijn/ Luurt GorterIJseldeltaZwerftocht eilandjeskort
 25 juliErna v/d Kant/Wim Lammerts Veelerveen Westerwolde lang
22 AugustusErna v/d Kant/Wim LammertsMarkermeerMarkerwaddenlang
11 septemberErna v/d KantVollenhoveMonumententochtkort
26 septembernog openDeventerVeluwe Rallylang
16 oktoberEls MondtZwolleSluitingstochtkort
6 novemberWim HomanKalenbergWeerribbenlang
27 novemberThijsKampenPepernotentochtkort
11 decemberWim LammertsRoderwoldeLeekstermeerlang
29 decemberThijs BontDrontermeerOliebollentochtkort
Houd voor organisatie en deelname de geldende Coronaregels goed in de gaten en houd je daaraan. We wensen jullie een mooi vaarseizoen.

De Toercommissie
Luurt en Wim