Overlijden Wilhelm Töller

Beste leden van kv Skonenvaarder, 

Met grote droefheid vernamen wij dat op zondag 7 november 2021 
ons gewaardeerd en verdienstelijk lid Wilhelm Töller is overleden. 

Wilhelm was sinds 1986 lid en daarmee een van de oudgedienden 
en heeft zich op talloze wijzen verdienstelijk gemaakt voor onze club. 
In een volgend logboek zullen wij u daarover informeren in een IM. 

Gisteren mochten wij een overlijdensbericht ontvangen met 
bijzonderheden over condoleance en uitvaart.

Wij hopen dat velen van u de gelegenheid zullen vinden hem een
laatste groet te brengen en de familie te condoleren. 

Bestuur kv Skonenvaarder

Breek de Week

Breek de week, een mooi initiatief voor een ieder om weer eens lekker in de kano te stappen. Zo ook voor een lid van onze vereniging die na 2 spannende jaren voor het eerst weer in de kano is gestapt . Leo Verbeek ging samen met Thijs en een beetje hulp van een steigerpaal in onze 2 persoons open kano, en maakte een rondje op de vijver en het grote water!! Dit was een emotioneel moment voor ieder, maar wat een prachtig initiatief. Mocht je het leuk vinden, iedere woensdag van 10.00-12.00 uur Breek de week (ook de jouwe) en de koffie staat klaar.

Kano dag voor de brugklas van het Almere College

Op 27 augustus is er bij onze vereniging, een gezellige kano dag georganiseerd voor de brugklassers van het Almere college in Kampen. Op deze dag hebben we maar liefst ca 125 pupillen te gast gehad. Onder leiding van Harro Brinkman hebben zij kennis mogen maken met het kanovaren tijdens de introductieweek. Het was fijn dat we dit na een pauze van 1,5 jaar weer tot een succes hebben mogen maken. Almere college en bestuur van Skonenvaarder bedanken de vrijwilligers. Hierbij een aantal foto s om een impressie van de dag te geven.

De zorg voor het terrein

In deze tijd met coronamaatregelen treffen we elkaar minder bij de club. Puntjes voor onderhoud, die we tijdens kantine-uren normaliter in het werkboek noteerden, komen nu meestal niet door. 

Daarom, als er iemand klusjes ziet in ons gebouw of op ons terrein, zet het op papier of overleg het met Bertus Flier. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud van clubhuis en terrein.

Wat betreft het grasmaaien en bijhouden terrein, eigen inzet wordt zeer op prijs gesteld. Maar overleg het even.

Bertus Flier

CLUB ZIJN WIJ MET Z’N ALLEN